Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Mak, M. K. (2023). Analiza DNA fragmenata metodom agarozne gel elektroforeze (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:939513
Mak, Maria Karla. "Analiza DNA fragmenata metodom agarozne gel elektroforeze." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:939513
Mak, Maria Karla. "Analiza DNA fragmenata metodom agarozne gel elektroforeze." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:939513
Mak, M. K. (2023). 'Analiza DNA fragmenata metodom agarozne gel elektroforeze', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:939513
Mak MK. Analiza DNA fragmenata metodom agarozne gel elektroforeze [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:939513
M. K. Mak, "Analiza DNA fragmenata metodom agarozne gel elektroforeze", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:939513