Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za animalnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Jurić, B. (2023). Nutritivni i zdravstveni učinak dodatka žive kulture kvasca u hranidbi konja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:814857
Jurić, Bernardica. "Nutritivni i zdravstveni učinak dodatka žive kulture kvasca u hranidbi konja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:814857
Jurić, Bernardica. "Nutritivni i zdravstveni učinak dodatka žive kulture kvasca u hranidbi konja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:814857
Jurić, B. (2023). 'Nutritivni i zdravstveni učinak dodatka žive kulture kvasca u hranidbi konja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:814857
Jurić B. Nutritivni i zdravstveni učinak dodatka žive kulture kvasca u hranidbi konja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:814857
B. Jurić, "Nutritivni i zdravstveni učinak dodatka žive kulture kvasca u hranidbi konja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:814857