Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Lovrić, T. (2023). Varijabilnost sadržaja proteina i in vitro bioraspoloživosti cinka u soku pšenične trave (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:258417
Lovrić, Tihana. "Varijabilnost sadržaja proteina i in vitro bioraspoloživosti cinka u soku pšenične trave." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:258417
Lovrić, Tihana. "Varijabilnost sadržaja proteina i in vitro bioraspoloživosti cinka u soku pšenične trave." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:258417
Lovrić, T. (2023). 'Varijabilnost sadržaja proteina i in vitro bioraspoloživosti cinka u soku pšenične trave', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 26.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:258417
Lovrić T. Varijabilnost sadržaja proteina i in vitro bioraspoloživosti cinka u soku pšenične trave [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 26.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:258417
T. Lovrić, "Varijabilnost sadržaja proteina i in vitro bioraspoloživosti cinka u soku pšenične trave", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:258417