Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Oršolić, A. (2023). Tehnologija proizvodnje kukuruza (Zea mays L.) na poljoprivrednom obrtu "Nikola Oršolić" (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:960929
Oršolić, Anto. "Tehnologija proizvodnje kukuruza (Zea mays L.) na poljoprivrednom obrtu "Nikola Oršolić"." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:960929
Oršolić, Anto. "Tehnologija proizvodnje kukuruza (Zea mays L.) na poljoprivrednom obrtu "Nikola Oršolić"." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:960929
Oršolić, A. (2023). 'Tehnologija proizvodnje kukuruza (Zea mays L.) na poljoprivrednom obrtu "Nikola Oršolić"', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 28.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:960929
Oršolić A. Tehnologija proizvodnje kukuruza (Zea mays L.) na poljoprivrednom obrtu "Nikola Oršolić" [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 28.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:960929
A. Oršolić, "Tehnologija proizvodnje kukuruza (Zea mays L.) na poljoprivrednom obrtu "Nikola Oršolić"", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:960929