završni rad
Utjecaj godine berbe na kakvoću mošta i vina sorti trnjak i kujundžuša

Đuzel, Bože
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek

Citirajte ovaj rad

Đuzel, B. (2023). Utjecaj godine berbe na kakvoću mošta i vina sorti trnjak i kujundžuša (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:756236

Đuzel, Bože. "Utjecaj godine berbe na kakvoću mošta i vina sorti trnjak i kujundžuša." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:756236

Đuzel, Bože. "Utjecaj godine berbe na kakvoću mošta i vina sorti trnjak i kujundžuša." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:756236

Đuzel, B. (2023). 'Utjecaj godine berbe na kakvoću mošta i vina sorti trnjak i kujundžuša', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:756236

Đuzel B. Utjecaj godine berbe na kakvoću mošta i vina sorti trnjak i kujundžuša [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:756236

B. Đuzel, "Utjecaj godine berbe na kakvoću mošta i vina sorti trnjak i kujundžuša", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:756236

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.