Bukvić, G., Grljušić, S., Rozman, V., Liška, A. i Lović, I. (2008). UTJECAJ pH I TEMPERATURE NA ENERGIJU KLIJANJA, KLIJAVOST, DUŽINU KORIJENA I HIPOKOTILA KLIJANACA RAZLIČITIH KULTIVARA LUCERNE (Medicago sativa L.). Poljoprivreda, 14. (1), 9-14. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:455313
Bukvić, Gordana, et al. "UTJECAJ pH I TEMPERATURE NA ENERGIJU KLIJANJA, KLIJAVOST, DUŽINU KORIJENA I HIPOKOTILA KLIJANACA RAZLIČITIH KULTIVARA LUCERNE (Medicago sativa L.)." Poljoprivreda, vol. 14, br. 1, 2008, str. 9-14. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:455313
Bukvić, Gordana, Sonja Grljušić, Vlatka Rozman, Anita Liška i Ivan Lović. "UTJECAJ pH I TEMPERATURE NA ENERGIJU KLIJANJA, KLIJAVOST, DUŽINU KORIJENA I HIPOKOTILA KLIJANACA RAZLIČITIH KULTIVARA LUCERNE (Medicago sativa L.)." Poljoprivreda 14, br. 1 (2008): 9-14. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:455313
Bukvić, G., et al. (2008) 'UTJECAJ pH I TEMPERATURE NA ENERGIJU KLIJANJA, KLIJAVOST, DUŽINU KORIJENA I HIPOKOTILA KLIJANACA RAZLIČITIH KULTIVARA LUCERNE (Medicago sativa L.)', Poljoprivreda, 14(1), str. 9-14. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:455313 (Datum pristupa: 28.10.2024.)
Bukvić G, Grljušić S, Rozman V, Liška A, Lović I. UTJECAJ pH I TEMPERATURE NA ENERGIJU KLIJANJA, KLIJAVOST, DUŽINU KORIJENA I HIPOKOTILA KLIJANACA RAZLIČITIH KULTIVARA LUCERNE (Medicago sativa L.). Poljoprivreda [Internet]. 17.07.2008. [pristupljeno 28.10.2024.];14(1):9-14. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:455313
G. Bukvić, S. Grljušić, V. Rozman, A. Liška i I. Lović, "UTJECAJ pH I TEMPERATURE NA ENERGIJU KLIJANJA, KLIJAVOST, DUŽINU KORIJENA I HIPOKOTILA KLIJANACA RAZLIČITIH KULTIVARA LUCERNE (Medicago sativa L.)", Poljoprivreda, vol. 14, br. 1, str. 9-14, Srpanj 2008. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:455313. [Citirano: 28.10.2024.]