diplomski rad
Acidobazni status brojlera hranjenih s različitim razinama nusproizvoda tvornice etanola (DDGS) u krmnim smjesama

Muselin, Jelena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Muselin, J. (2015). Acidobazni status brojlera hranjenih s različitim razinama nusproizvoda tvornice etanola (DDGS) u krmnim smjesama (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:073717

Muselin, Jelena. "Acidobazni status brojlera hranjenih s različitim razinama nusproizvoda tvornice etanola (DDGS) u krmnim smjesama." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:073717

Muselin, Jelena. "Acidobazni status brojlera hranjenih s različitim razinama nusproizvoda tvornice etanola (DDGS) u krmnim smjesama." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:073717

Muselin, J. (2015). 'Acidobazni status brojlera hranjenih s različitim razinama nusproizvoda tvornice etanola (DDGS) u krmnim smjesama', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:073717

Muselin J. Acidobazni status brojlera hranjenih s različitim razinama nusproizvoda tvornice etanola (DDGS) u krmnim smjesama [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2015 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:073717

J. Muselin, "Acidobazni status brojlera hranjenih s različitim razinama nusproizvoda tvornice etanola (DDGS) u krmnim smjesama", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:073717

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.