Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
PROIZVODNI POKAZATELJI I KVALITETA JAJA KOKOŠI NESILICA HRANJENIH DIZAJNIRANIM OMEGA-3 KRMNIM SMJESAMA
Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 66 (2024), 1; 3-12. https://doi.org/10.33128/k.66.1.1


Citirajte ovaj rad

Kralik, Z., Kralik, G., Košević, M. i Radanović, A. (2024). PROIZVODNI POKAZATELJI I KVALITETA JAJA KOKOŠI NESILICA HRANJENIH DIZAJNIRANIM OMEGA-3 KRMNIM SMJESAMA. Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 66. (1), 3-12. doi: 10.33128/k.66.1.1

Kralik, Zlata, et al. "PROIZVODNI POKAZATELJI I KVALITETA JAJA KOKOŠI NESILICA HRANJENIH DIZAJNIRANIM OMEGA-3 KRMNIM SMJESAMA." Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, vol. 66, br. 1, 2024, str. 3-12. https://doi.org/10.33128/k.66.1.1

Kralik, Zlata, Gordana Kralik, Manuela Košević i Ana Radanović. "PROIZVODNI POKAZATELJI I KVALITETA JAJA KOKOŠI NESILICA HRANJENIH DIZAJNIRANIM OMEGA-3 KRMNIM SMJESAMA." Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme 66, br. 1 (2024): 3-12. https://doi.org/10.33128/k.66.1.1

Kralik, Z., et al. (2024) 'PROIZVODNI POKAZATELJI I KVALITETA JAJA KOKOŠI NESILICA HRANJENIH DIZAJNIRANIM OMEGA-3 KRMNIM SMJESAMA', Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 66(1), str. 3-12. doi: 10.33128/k.66.1.1

Kralik Z, Kralik G, Košević M, Radanović A. PROIZVODNI POKAZATELJI I KVALITETA JAJA KOKOŠI NESILICA HRANJENIH DIZAJNIRANIM OMEGA-3 KRMNIM SMJESAMA. Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme [Internet]. 12.04.2024. [pristupljeno 22.06.2024.];66(1):3-12. doi: 10.33128/k.66.1.1

Z. Kralik, G. Kralik, M. Košević i A. Radanović, "PROIZVODNI POKAZATELJI I KVALITETA JAJA KOKOŠI NESILICA HRANJENIH DIZAJNIRANIM OMEGA-3 KRMNIM SMJESAMA", Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, vol. 66, br. 1, str. 3-12, Travanj 2024. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:925501. [Citirano: 22.06.2024.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.