Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Utjecaj pogače sjemenki bundeve i ekstrudiranog lana na proizvodne pokazatelje jaradi
Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 64 (2022), 1; 13-22. https://doi.org/10.33128/k.64.1.2


Citirajte ovaj rad

Klir Šalavardić, Ž., Novoselec, J., Ronta, M. i Antunović, Z. (2022). Utjecaj pogače sjemenki bundeve i ekstrudiranog lana na proizvodne pokazatelje jaradi. Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 64. (1), 13-22. doi: 10.33128/k.64.1.2

Klir Šalavardić, Željka, et al. "Utjecaj pogače sjemenki bundeve i ekstrudiranog lana na proizvodne pokazatelje jaradi." Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, vol. 64, br. 1, 2022, str. 13-22. https://doi.org/10.33128/k.64.1.2

Klir Šalavardić, Željka, Josip Novoselec, Mario Ronta i Zvonko Antunović. "Utjecaj pogače sjemenki bundeve i ekstrudiranog lana na proizvodne pokazatelje jaradi." Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme 64, br. 1 (2022): 13-22. https://doi.org/10.33128/k.64.1.2

Klir Šalavardić, Ž., et al. (2022) 'Utjecaj pogače sjemenki bundeve i ekstrudiranog lana na proizvodne pokazatelje jaradi', Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 64(1), str. 13-22. doi: 10.33128/k.64.1.2

Klir Šalavardić Ž, Novoselec J, Ronta M, Antunović Z. Utjecaj pogače sjemenki bundeve i ekstrudiranog lana na proizvodne pokazatelje jaradi. Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme [Internet]. 22.11.2022. [pristupljeno 12.07.2024.];64(1):13-22. doi: 10.33128/k.64.1.2

Ž. Klir Šalavardić, J. Novoselec, M. Ronta i Z. Antunović, "Utjecaj pogače sjemenki bundeve i ekstrudiranog lana na proizvodne pokazatelje jaradi", Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, vol. 64, br. 1, str. 13-22, Studeni 2022. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:183221. [Citirano: 12.07.2024.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.