diplomski rad
Utjecaj rane ručne i strojne defolijacije na prinos i neke uvološke karakteristike kultivara Merlot (Vitis vinifera L.)

Horvat, Ivan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Horvat, I. (2014). Utjecaj rane ručne i strojne defolijacije na prinos i neke uvološke karakteristike kultivara Merlot (Vitis vinifera L.) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:822143

Horvat, Ivan. "Utjecaj rane ručne i strojne defolijacije na prinos i neke uvološke karakteristike kultivara Merlot (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:822143

Horvat, Ivan. "Utjecaj rane ručne i strojne defolijacije na prinos i neke uvološke karakteristike kultivara Merlot (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:822143

Horvat, I. (2014). 'Utjecaj rane ručne i strojne defolijacije na prinos i neke uvološke karakteristike kultivara Merlot (Vitis vinifera L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 09.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:822143

Horvat I. Utjecaj rane ručne i strojne defolijacije na prinos i neke uvološke karakteristike kultivara Merlot (Vitis vinifera L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2014 [pristupljeno 09.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:822143

I. Horvat, "Utjecaj rane ručne i strojne defolijacije na prinos i neke uvološke karakteristike kultivara Merlot (Vitis vinifera L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:822143

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.