Senčić, Đ., Samac, D. i Antunović, Z. (2023). Modificiranje kvalitete suhih slavonskih šunki od crnih slavonskih svinja odabirom završne tjelesne mase i hranidbom. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 25.. (2.), 135-143. doi: 10.31727/m.25.2.3
Senčić, Đuro, et al. "Modificiranje kvalitete suhih slavonskih šunki od crnih slavonskih svinja odabirom završne tjelesne mase i hranidbom." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 25., br. 2., 2023, str. 135-143. https://doi.org/10.31727/m.25.2.3
Senčić, Đuro, Danijela Samac i Zvonko Antunović. "Modificiranje kvalitete suhih slavonskih šunki od crnih slavonskih svinja odabirom završne tjelesne mase i hranidbom." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 25., br. 2. (2023): 135-143. https://doi.org/10.31727/m.25.2.3
Senčić, Đ., Samac, D. i Antunović, Z. (2023) 'Modificiranje kvalitete suhih slavonskih šunki od crnih slavonskih svinja odabirom završne tjelesne mase i hranidbom', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 25.(2.), str. 135-143. doi: 10.31727/m.25.2.3
Senčić Đ, Samac D, Antunović Z. Modificiranje kvalitete suhih slavonskih šunki od crnih slavonskih svinja odabirom završne tjelesne mase i hranidbom. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 14.04.2023. [pristupljeno 16.11.2024.];25.(2.):135-143. doi: 10.31727/m.25.2.3
Đ. Senčić, D. Samac i Z. Antunović, "Modificiranje kvalitete suhih slavonskih šunki od crnih slavonskih svinja odabirom završne tjelesne mase i hranidbom", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 25., br. 2., str. 135-143, Travanj 2023. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:151560. [Citirano: 16.11.2024.]