Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Prinos i kvaliteta mesa svinja masne (mangulica), polumasne (crna slavonska svinja) i mesne (landras) pasmine
MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23. (2021), 4.; 322-328. https://doi.org/10.31727/m.23.4.3


Citirajte ovaj rad

Senčić, Đ., Samac, D., Antunović, Z. i Škrivanko, M. (2021). Prinos i kvaliteta mesa svinja masne (mangulica), polumasne (crna slavonska svinja) i mesne (landras) pasmine. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.. (4.), 322-328. doi: 10.31727/m.23.4.3

Senčić, Đuro, et al. "Prinos i kvaliteta mesa svinja masne (mangulica), polumasne (crna slavonska svinja) i mesne (landras) pasmine." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., br. 4., 2021, str. 322-328. https://doi.org/10.31727/m.23.4.3

Senčić, Đuro, Danijela Samac, Zvonko Antunović i Mario Škrivanko. "Prinos i kvaliteta mesa svinja masne (mangulica), polumasne (crna slavonska svinja) i mesne (landras) pasmine." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23., br. 4. (2021): 322-328. https://doi.org/10.31727/m.23.4.3

Senčić, Đ., et al. (2021) 'Prinos i kvaliteta mesa svinja masne (mangulica), polumasne (crna slavonska svinja) i mesne (landras) pasmine', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.(4.), str. 322-328. doi: 10.31727/m.23.4.3

Senčić Đ, Samac D, Antunović Z, Škrivanko M. Prinos i kvaliteta mesa svinja masne (mangulica), polumasne (crna slavonska svinja) i mesne (landras) pasmine. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 15.07.2021. [pristupljeno 17.11.2024.];23.(4.):322-328. doi: 10.31727/m.23.4.3

Đ. Senčić, D. Samac, Z. Antunović i M. Škrivanko, "Prinos i kvaliteta mesa svinja masne (mangulica), polumasne (crna slavonska svinja) i mesne (landras) pasmine", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., br. 4., str. 322-328, Srpanj 2021. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:294745. [Citirano: 17.11.2024.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.