Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za animalnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Lenđel, S. (2024). Određivanje trajnosti svježeg sira i jogurta proizvedenih na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:226719
Lenđel, Sintija. "Određivanje trajnosti svježeg sira i jogurta proizvedenih na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:226719
Lenđel, Sintija. "Određivanje trajnosti svježeg sira i jogurta proizvedenih na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:226719
Lenđel, S. (2024). 'Određivanje trajnosti svježeg sira i jogurta proizvedenih na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:226719
Lenđel S. Određivanje trajnosti svježeg sira i jogurta proizvedenih na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2024 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:226719
S. Lenđel, "Određivanje trajnosti svježeg sira i jogurta proizvedenih na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:226719