diplomski rad
Utjecaj pojedinih organskih kiselina na supresiju korijenovih izdanaka lijeske ( C.avellana L.)

Gusak, Ivan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Gusak, I. (2024). Utjecaj pojedinih organskih kiselina na supresiju korijenovih izdanaka lijeske ( C.avellana L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:550031

Gusak, Ivan. "Utjecaj pojedinih organskih kiselina na supresiju korijenovih izdanaka lijeske ( C.avellana L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:550031

Gusak, Ivan. "Utjecaj pojedinih organskih kiselina na supresiju korijenovih izdanaka lijeske ( C.avellana L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:550031

Gusak, I. (2024). 'Utjecaj pojedinih organskih kiselina na supresiju korijenovih izdanaka lijeske ( C.avellana L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:550031

Gusak I. Utjecaj pojedinih organskih kiselina na supresiju korijenovih izdanaka lijeske ( C.avellana L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2024 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:550031

I. Gusak, "Utjecaj pojedinih organskih kiselina na supresiju korijenovih izdanaka lijeske ( C.avellana L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:550031

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.