Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za poljoprivrednu tehniku i obnovljive izvore energije
Citirajte ovaj rad
Gelenčir, J. (2024). Tehnologija proizvodnje krumpira ( Solanum tuberosum L. ) na PO " Gelenčir " (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:577748
Gelenčir, Josip. "Tehnologija proizvodnje krumpira ( Solanum tuberosum L. ) na PO " Gelenčir "." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:577748
Gelenčir, Josip. "Tehnologija proizvodnje krumpira ( Solanum tuberosum L. ) na PO " Gelenčir "." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:577748
Gelenčir, J. (2024). 'Tehnologija proizvodnje krumpira ( Solanum tuberosum L. ) na PO " Gelenčir "', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:577748
Gelenčir J. Tehnologija proizvodnje krumpira ( Solanum tuberosum L. ) na PO " Gelenčir " [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2024 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:577748
J. Gelenčir, "Tehnologija proizvodnje krumpira ( Solanum tuberosum L. ) na PO " Gelenčir "", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:577748