završni rad
Čimbenici kvalitete masnog tkiva kod svinja

Jurčević, Robert
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za animalnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Jurčević, R. (2024). Čimbenici kvalitete masnog tkiva kod svinja (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:132234

Jurčević, Robert. "Čimbenici kvalitete masnog tkiva kod svinja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:132234

Jurčević, Robert. "Čimbenici kvalitete masnog tkiva kod svinja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:132234

Jurčević, R. (2024). 'Čimbenici kvalitete masnog tkiva kod svinja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:132234

Jurčević R. Čimbenici kvalitete masnog tkiva kod svinja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2024 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:132234

R. Jurčević, "Čimbenici kvalitete masnog tkiva kod svinja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:132234

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.