Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za animalnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Kaser, N. (2024). Utjecaj strukture krmiva u obroku na proizvodne pokazatelje teladi nakon odbića (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:311370
Kaser, Nino. "Utjecaj strukture krmiva u obroku na proizvodne pokazatelje teladi nakon odbića." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:311370
Kaser, Nino. "Utjecaj strukture krmiva u obroku na proizvodne pokazatelje teladi nakon odbića." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:311370
Kaser, N. (2024). 'Utjecaj strukture krmiva u obroku na proizvodne pokazatelje teladi nakon odbića', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 23.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:311370
Kaser N. Utjecaj strukture krmiva u obroku na proizvodne pokazatelje teladi nakon odbića [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2024 [pristupljeno 23.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:311370
N. Kaser, "Utjecaj strukture krmiva u obroku na proizvodne pokazatelje teladi nakon odbića", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:311370