diplomski rad
Utjecaj dodatka eteričnog ulja komorača (Foeniculum vulgare, Mill) u hranu pilića na rast i antioksidativni status

Andreja Horvat (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Stočarstvo
Citirajte ovaj rad...

Horvat, A. (2013). Utjecaj dodatka eteričnog ulja komorača (Foeniculum vulgare, Mill) u hranu pilića na rast i antioksidativni status (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:641217

Horvat, Andreja. "Utjecaj dodatka eteričnog ulja komorača (Foeniculum vulgare, Mill) u hranu pilića na rast i antioksidativni status." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:641217

Horvat, Andreja. "Utjecaj dodatka eteričnog ulja komorača (Foeniculum vulgare, Mill) u hranu pilića na rast i antioksidativni status." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:641217

Horvat, A. (2013). 'Utjecaj dodatka eteričnog ulja komorača (Foeniculum vulgare, Mill) u hranu pilića na rast i antioksidativni status', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:641217

Horvat A. Utjecaj dodatka eteričnog ulja komorača (Foeniculum vulgare, Mill) u hranu pilića na rast i antioksidativni status [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2013 [pristupljeno 18.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:641217

A. Horvat, "Utjecaj dodatka eteričnog ulja komorača (Foeniculum vulgare, Mill) u hranu pilića na rast i antioksidativni status", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:641217