Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Šporčić, A. (2016). MOGUĆNOSTI ZAŠTITE KUKURUZA (Zea mays L.) OD KOROVA (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:308242
Šporčić, Ana. "MOGUĆNOSTI ZAŠTITE KUKURUZA (Zea mays L.) OD KOROVA." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:308242
Šporčić, Ana. "MOGUĆNOSTI ZAŠTITE KUKURUZA (Zea mays L.) OD KOROVA." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:308242
Šporčić, A. (2016). 'MOGUĆNOSTI ZAŠTITE KUKURUZA (Zea mays L.) OD KOROVA', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:308242
Šporčić A. MOGUĆNOSTI ZAŠTITE KUKURUZA (Zea mays L.) OD KOROVA [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:308242
A. Šporčić, "MOGUĆNOSTI ZAŠTITE KUKURUZA (Zea mays L.) OD KOROVA", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:308242