završni rad
Pojavnost patvorenja vegetarijanskih proizvoda u Republici Hrvatskoj

Davinija Kusik (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Specijalnu zootehniku
Citirajte ovaj rad...

Kusik, D. (2017). Pojavnost patvorenja vegetarijanskih proizvoda u Republici Hrvatskoj (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:849956

Kusik, Davinija. "Pojavnost patvorenja vegetarijanskih proizvoda u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:849956

Kusik, Davinija. "Pojavnost patvorenja vegetarijanskih proizvoda u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:849956

Kusik, D. (2017). 'Pojavnost patvorenja vegetarijanskih proizvoda u Republici Hrvatskoj', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 27.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:849956

Kusik D. Pojavnost patvorenja vegetarijanskih proizvoda u Republici Hrvatskoj [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 27.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:849956

D. Kusik, "Pojavnost patvorenja vegetarijanskih proizvoda u Republici Hrvatskoj", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:849956