undergraduate thesis
Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika

Stanković, Ante
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Bioeconomics and Rural Development

Cite this document

Stanković, A. (2017). Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:761625

Stanković, Ante. "Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:761625

Stanković, Ante. "Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:761625

Stanković, A. (2017). 'Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 26 November 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:761625

Stanković A. Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2017 [cited 2022 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:761625

A. Stanković, "Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:761625

Please login to the repository to save this object to your list.