master's thesis
Influence of different training systems on some quantitative and qualitative parameters of cv. Graševina in vinegrowing district Kutjevo in 2017

Ante Paulić (2017)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR PLANT PRODUCTION
Cite this document

Paulić, A. (2017). Utjecaj različitih uzgojnih oblika na neka kvantitativna i kvalitativna svojstva kultivara graševina u vinogorju Kutjevo u 2017. godini (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:616978

Paulić, Ante. "Utjecaj različitih uzgojnih oblika na neka kvantitativna i kvalitativna svojstva kultivara graševina u vinogorju Kutjevo u 2017. godini." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:616978

Paulić, Ante. "Utjecaj različitih uzgojnih oblika na neka kvantitativna i kvalitativna svojstva kultivara graševina u vinogorju Kutjevo u 2017. godini." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:616978

Paulić, A. (2017). 'Utjecaj različitih uzgojnih oblika na neka kvantitativna i kvalitativna svojstva kultivara graševina u vinogorju Kutjevo u 2017. godini', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 15 October 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:616978

Paulić A. Utjecaj različitih uzgojnih oblika na neka kvantitativna i kvalitativna svojstva kultivara graševina u vinogorju Kutjevo u 2017. godini [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2017 [cited 2019 October 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:616978

A. Paulić, "Utjecaj različitih uzgojnih oblika na neka kvantitativna i kvalitativna svojstva kultivara graševina u vinogorju Kutjevo u 2017. godini", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:616978