undergraduate thesis
Analiza utjecaja klimatskih promjena i obrade tla u proizvodni šećerne repe na OPG-u Stjepan Klasnić

Klasnić, Stjepan
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Klasnić, S. (2018). Analiza utjecaja klimatskih promjena i obrade tla u proizvodni šećerne repe na OPG-u Stjepan Klasnić (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:847437

Klasnić, Stjepan. "Analiza utjecaja klimatskih promjena i obrade tla u proizvodni šećerne repe na OPG-u Stjepan Klasnić." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:847437

Klasnić, Stjepan. "Analiza utjecaja klimatskih promjena i obrade tla u proizvodni šećerne repe na OPG-u Stjepan Klasnić." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:847437

Klasnić, S. (2018). 'Analiza utjecaja klimatskih promjena i obrade tla u proizvodni šećerne repe na OPG-u Stjepan Klasnić', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 25 July 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:847437

Klasnić S. Analiza utjecaja klimatskih promjena i obrade tla u proizvodni šećerne repe na OPG-u Stjepan Klasnić [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2018 [cited 2022 July 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:847437

S. Klasnić, "Analiza utjecaja klimatskih promjena i obrade tla u proizvodni šećerne repe na OPG-u Stjepan Klasnić", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:847437

Please login to the repository to save this object to your list.