master's thesis
Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši

Ljuboja, Bojana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR SPECIAL ZOOTECHNIQUE

Cite this document

Ljuboja, B. (2019). Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410

Ljuboja, Bojana. "Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410

Ljuboja, Bojana. "Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410

Ljuboja, B. (2019). 'Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 20 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410

Ljuboja B. Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2019 [cited 2020 October 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410

B. Ljuboja, "Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410

Islandora Bookmark - Please login to use this feature