master's thesis
Increasing the content of selenium in eggs using bio-fortified maize in the hens mixtures

Bojana Ljuboja (2019)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR SPECIAL ZOOTECHNIQUE
Cite this document

Ljuboja, B. (2019). Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410

Ljuboja, Bojana. "Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410

Ljuboja, Bojana. "Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410

Ljuboja, B. (2019). 'Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 22 November 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410

Ljuboja B. Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2019 [cited 2019 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410

B. Ljuboja, "Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410