Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek DEPARTMENT FOR SPECIAL ZOOTECHNIQUE
Cite this document
Ljuboja, B. (2019). Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410
Ljuboja, Bojana. "Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410
Ljuboja, Bojana. "Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410
Ljuboja, B. (2019). 'Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 18 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410
Ljuboja B. Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2019 [cited 2024 November 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410
B. Ljuboja, "Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410