diplomski rad
Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši

Bojana Ljuboja (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Specijalnu zootehniku
Citirajte ovaj rad

Ljuboja, B. (2019). Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410

Ljuboja, Bojana. "Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410

Ljuboja, Bojana. "Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410

Ljuboja, B. (2019). 'Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410

Ljuboja B. Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410

B. Ljuboja, "Povećanje sadržaja selena u jajima korištenjem biofortificiranog kukuruza u hrani kokoši", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:704410