undergraduate thesis
Tehnologija proizvodnje zobi (Avena sativa L.) na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu "Mišo Kuric"

Parmačević, Marina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR PLANT PRODUCTION

Cite this document

Parmačević, M. (2019). Tehnologija proizvodnje zobi (Avena sativa L.) na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu "Mišo Kuric" (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:655972

Parmačević, Marina. "Tehnologija proizvodnje zobi (Avena sativa L.) na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu "Mišo Kuric"." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:655972

Parmačević, Marina. "Tehnologija proizvodnje zobi (Avena sativa L.) na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu "Mišo Kuric"." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:655972

Parmačević, M. (2019). 'Tehnologija proizvodnje zobi (Avena sativa L.) na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu "Mišo Kuric"', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 23 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:655972

Parmačević M. Tehnologija proizvodnje zobi (Avena sativa L.) na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu "Mišo Kuric" [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2019 [cited 2020 September 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:655972

M. Parmačević, "Tehnologija proizvodnje zobi (Avena sativa L.) na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu "Mišo Kuric"", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:655972

Islandora Bookmark - Please login to use this feature