master's thesis
Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici

Matić, Ružica
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR PLANT PRODUCTION

Cite this document

Matić, R. (2019). Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017

Matić, Ružica. "Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017

Matić, Ružica. "Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017

Matić, R. (2019). 'Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 30 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017

Matić R. Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2019 [cited 2020 September 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017

R. Matić, "Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017

Islandora Bookmark - Please login to use this feature