Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Matić, R. (2019). Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017
Matić, Ružica. "Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017
Matić, Ružica. "Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017
Matić, R. (2019). 'Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 29 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017
Matić R. Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2019 [cited 2024 October 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017
R. Matić, "Utjecaj vremenskog intervala na sterilizaciju hranjive podloge u mikrovalnoj pećnici", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:283017