master's thesis
Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje

Zečević, Sven
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR ANIMAL HUSBANDRY

Cite this document

Zečević, S. (2019). Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761

Zečević, Sven. "Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761

Zečević, Sven. "Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761

Zečević, S. (2019). 'Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 29 July 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761

Zečević S. Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2019 [cited 2021 July 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761

S. Zečević, "Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761

Islandora Bookmark - Please login to use this feature