Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek DEPARTMENT FOR ANIMAL HUSBANDRY
Cite this document
Zečević, S. (2019). Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761
Zečević, Sven. "Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761
Zečević, Sven. "Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761
Zečević, S. (2019). 'Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761
Zečević S. Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2019 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761
S. Zečević, "Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761