diplomski rad
Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje

Zečević, Sven
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Zečević, S. (2019). Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761

Zečević, Sven. "Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761

Zečević, Sven. "Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761

Zečević, S. (2019). 'Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 15.06.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761

Zečević S. Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 15.06.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761

S. Zečević, "Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.