Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za Stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Zečević, S. (2019). Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761
Zečević, Sven. "Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761
Zečević, Sven. "Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761
Zečević, S. (2019). 'Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761
Zečević S. Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2019 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761
S. Zečević, "Utjecaj dodavanja cijelog zrna kukuruza u hranidbi teladi na proizvodne pokazatelje", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:551761