doctoral thesis
Utjecaj mikrobiološkog pripravka i gnojidbe dušikom na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe

Rešić, Ivo
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
Department of agroecology and Enviroment Protection

Cite this document

Rešić, I. (2020). Utjecaj mikrobiološkog pripravka i gnojidbe dušikom na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334389

Rešić, Ivo. "Utjecaj mikrobiološkog pripravka i gnojidbe dušikom na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334389

Rešić, Ivo. "Utjecaj mikrobiološkog pripravka i gnojidbe dušikom na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334389

Rešić, I. (2020). 'Utjecaj mikrobiološkog pripravka i gnojidbe dušikom na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 17 September 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334389

Rešić I. Utjecaj mikrobiološkog pripravka i gnojidbe dušikom na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2020 [cited 2021 September 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334389

I. Rešić, "Utjecaj mikrobiološkog pripravka i gnojidbe dušikom na prinos i kvalitetu korijena šećerne repe", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334389

Islandora Bookmark - Please login to use this feature