master's thesis
Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah

Malčić, Ivan
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Malčić, I. (2020). Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:287649

Malčić, Ivan. "Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:287649

Malčić, Ivan. "Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:287649

Malčić, I. (2020). 'Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 29 April 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:287649

Malčić I. Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2020 [cited 2022 April 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:287649

I. Malčić, "Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:287649

Please login to the repository to save this object to your list.