master's thesis
Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah

Malčić, Ivan
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Malčić, I. (2020). Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:287649

Malčić, Ivan. "Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:287649

Malčić, Ivan. "Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:287649

Malčić, I. (2020). 'Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 04 August 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:287649

Malčić I. Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2020 [cited 2021 August 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:287649

I. Malčić, "Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:287649

Islandora Bookmark - Please login to use this feature