Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju
Citirajte ovaj rad
Malčić, I. (2020). Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:287649
Malčić, Ivan. "Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:287649
Malčić, Ivan. "Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:287649
Malčić, I. (2020). 'Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:287649
Malčić I. Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:287649
I. Malčić, "Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:287649