diplomski rad
Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah

Malčić, Ivan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Malčić, I. (2020). Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:287649

Malčić, Ivan. "Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:287649

Malčić, Ivan. "Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:287649

Malčić, I. (2020). 'Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:287649

Malčić I. Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:287649

I. Malčić, "Utjecaj vremena odležavanja na kvascu na udio biogenih amina u pjenušcima kultivara Syrah", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:287649

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.