master's thesis
Utjecaj prihrane različitim pogačama na pojavnost nozemoze u zajednicama medonosne pčele (Apis mellifera) u proljeće

Štavalj, Josipa
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Animal Production and Biotechnology

Cite this document

Štavalj, J. (2021). Utjecaj prihrane različitim pogačama na pojavnost nozemoze u zajednicama medonosne pčele (Apis mellifera) u proljeće (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:797899

Štavalj, Josipa. "Utjecaj prihrane različitim pogačama na pojavnost nozemoze u zajednicama medonosne pčele (Apis mellifera) u proljeće." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:797899

Štavalj, Josipa. "Utjecaj prihrane različitim pogačama na pojavnost nozemoze u zajednicama medonosne pčele (Apis mellifera) u proljeće." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:797899

Štavalj, J. (2021). 'Utjecaj prihrane različitim pogačama na pojavnost nozemoze u zajednicama medonosne pčele (Apis mellifera) u proljeće', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 14 February 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:797899

Štavalj J. Utjecaj prihrane različitim pogačama na pojavnost nozemoze u zajednicama medonosne pčele (Apis mellifera) u proljeće [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2021 [cited 2024 February 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:797899

J. Štavalj, "Utjecaj prihrane različitim pogačama na pojavnost nozemoze u zajednicama medonosne pčele (Apis mellifera) u proljeće", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:797899

Please login to the repository to save this object to your list.