diplomski rad
Utjecaj prihrane različitim pogačama na pojavnost nozemoze u zajednicama medonosne pčele (Apis mellifera) u proljeće

Štavalj, Josipa
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za animalnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Štavalj, J. (2021). Utjecaj prihrane različitim pogačama na pojavnost nozemoze u zajednicama medonosne pčele (Apis mellifera) u proljeće (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:797899

Štavalj, Josipa. "Utjecaj prihrane različitim pogačama na pojavnost nozemoze u zajednicama medonosne pčele (Apis mellifera) u proljeće." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:797899

Štavalj, Josipa. "Utjecaj prihrane različitim pogačama na pojavnost nozemoze u zajednicama medonosne pčele (Apis mellifera) u proljeće." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:797899

Štavalj, J. (2021). 'Utjecaj prihrane različitim pogačama na pojavnost nozemoze u zajednicama medonosne pčele (Apis mellifera) u proljeće', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 24.06.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:797899

Štavalj J. Utjecaj prihrane različitim pogačama na pojavnost nozemoze u zajednicama medonosne pčele (Apis mellifera) u proljeće [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 24.06.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:797899

J. Štavalj, "Utjecaj prihrane različitim pogačama na pojavnost nozemoze u zajednicama medonosne pčele (Apis mellifera) u proljeće", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:797899

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.