Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Kapular, K. (2021). Utjecaj metode navodnjavanja i gustoće sadnje na prinos i kakvoću salate (Lactuca sativa L.) (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583233
Kapular, Katarina. "Utjecaj metode navodnjavanja i gustoće sadnje na prinos i kakvoću salate (Lactuca sativa L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583233
Kapular, Katarina. "Utjecaj metode navodnjavanja i gustoće sadnje na prinos i kakvoću salate (Lactuca sativa L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583233
Kapular, K. (2021). 'Utjecaj metode navodnjavanja i gustoće sadnje na prinos i kakvoću salate (Lactuca sativa L.)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 02 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583233
Kapular K. Utjecaj metode navodnjavanja i gustoće sadnje na prinos i kakvoću salate (Lactuca sativa L.) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2021 [cited 2024 November 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583233
K. Kapular, "Utjecaj metode navodnjavanja i gustoće sadnje na prinos i kakvoću salate (Lactuca sativa L.)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583233