Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Animal Production and Biotechnology
Cite this document
Balentić, I. (2021). Utjecaj različitih izvora NPN spojeva u obroku na proizvodne karakteristike tovne junadi (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973700
Balentić, Ivan. "Utjecaj različitih izvora NPN spojeva u obroku na proizvodne karakteristike tovne junadi." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973700
Balentić, Ivan. "Utjecaj različitih izvora NPN spojeva u obroku na proizvodne karakteristike tovne junadi." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973700
Balentić, I. (2021). 'Utjecaj različitih izvora NPN spojeva u obroku na proizvodne karakteristike tovne junadi', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973700
Balentić I. Utjecaj različitih izvora NPN spojeva u obroku na proizvodne karakteristike tovne junadi [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2021 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973700
I. Balentić, "Utjecaj različitih izvora NPN spojeva u obroku na proizvodne karakteristike tovne junadi", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973700