master's thesis
Utjecaj različitih izvora NPN spojeva u obroku na proizvodne karakteristike tovne junadi

Balentić, Ivan
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Animal Production and Biotechnology

Cite this document

Balentić, I. (2021). Utjecaj različitih izvora NPN spojeva u obroku na proizvodne karakteristike tovne junadi (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973700

Balentić, Ivan. "Utjecaj različitih izvora NPN spojeva u obroku na proizvodne karakteristike tovne junadi." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973700

Balentić, Ivan. "Utjecaj različitih izvora NPN spojeva u obroku na proizvodne karakteristike tovne junadi." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973700

Balentić, I. (2021). 'Utjecaj različitih izvora NPN spojeva u obroku na proizvodne karakteristike tovne junadi', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 01 February 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973700

Balentić I. Utjecaj različitih izvora NPN spojeva u obroku na proizvodne karakteristike tovne junadi [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2021 [cited 2023 February 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973700

I. Balentić, "Utjecaj različitih izvora NPN spojeva u obroku na proizvodne karakteristike tovne junadi", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973700

Please login to the repository to save this object to your list.