diplomski rad
Utjecaj različitih izvora NPN spojeva u obroku na proizvodne karakteristike tovne junadi

Balentić, Ivan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za animalnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Balentić, I. (2021). Utjecaj različitih izvora NPN spojeva u obroku na proizvodne karakteristike tovne junadi (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973700

Balentić, Ivan. "Utjecaj različitih izvora NPN spojeva u obroku na proizvodne karakteristike tovne junadi." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973700

Balentić, Ivan. "Utjecaj različitih izvora NPN spojeva u obroku na proizvodne karakteristike tovne junadi." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973700

Balentić, I. (2021). 'Utjecaj različitih izvora NPN spojeva u obroku na proizvodne karakteristike tovne junadi', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 28.11.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973700

Balentić I. Utjecaj različitih izvora NPN spojeva u obroku na proizvodne karakteristike tovne junadi [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 28.11.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973700

I. Balentić, "Utjecaj različitih izvora NPN spojeva u obroku na proizvodne karakteristike tovne junadi", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:973700

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.