undergraduate thesis
Utjecaj uvjeta proizvodnje na prinos i kvalitetu dviju sorti pšenice u vegetacijskoj godini 2020./2021. na OPG-u Heđi Ivan

Heđi, Ivan
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Heđi, I. (2021). Utjecaj uvjeta proizvodnje na prinos i kvalitetu dviju sorti pšenice u vegetacijskoj godini 2020./2021. na OPG-u Heđi Ivan (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334263

Heđi, Ivan. "Utjecaj uvjeta proizvodnje na prinos i kvalitetu dviju sorti pšenice u vegetacijskoj godini 2020./2021. na OPG-u Heđi Ivan." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334263

Heđi, Ivan. "Utjecaj uvjeta proizvodnje na prinos i kvalitetu dviju sorti pšenice u vegetacijskoj godini 2020./2021. na OPG-u Heđi Ivan." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334263

Heđi, I. (2021). 'Utjecaj uvjeta proizvodnje na prinos i kvalitetu dviju sorti pšenice u vegetacijskoj godini 2020./2021. na OPG-u Heđi Ivan', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 16 June 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334263

Heđi I. Utjecaj uvjeta proizvodnje na prinos i kvalitetu dviju sorti pšenice u vegetacijskoj godini 2020./2021. na OPG-u Heđi Ivan [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2021 [cited 2022 June 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334263

I. Heđi, "Utjecaj uvjeta proizvodnje na prinos i kvalitetu dviju sorti pšenice u vegetacijskoj godini 2020./2021. na OPG-u Heđi Ivan", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334263

Please login to the repository to save this object to your list.