Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Zakaljuk, M. (2022). Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524
Zakaljuk, Marija. "Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524
Zakaljuk, Marija. "Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524
Zakaljuk, M. (2022). 'Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 29 January 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524
Zakaljuk M. Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2022 [cited 2023 January 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524
M. Zakaljuk, "Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524