master's thesis
Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina

Zakaljuk, Marija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Zakaljuk, M. (2022). Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524

Zakaljuk, Marija. "Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524

Zakaljuk, Marija. "Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524

Zakaljuk, M. (2022). 'Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 29 January 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524

Zakaljuk M. Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2022 [cited 2023 January 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524

M. Zakaljuk, "Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524

Please login to the repository to save this object to your list.