Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Ravnjak, B. (2023). Biofortifikacija lisnatog povrća selenom uz primjenu nanobiotehnologije (Doctoral thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:438254
Ravnjak, Boris. "Biofortifikacija lisnatog povrća selenom uz primjenu nanobiotehnologije." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:438254
Ravnjak, Boris. "Biofortifikacija lisnatog povrća selenom uz primjenu nanobiotehnologije." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:438254
Ravnjak, B. (2023). 'Biofortifikacija lisnatog povrća selenom uz primjenu nanobiotehnologije', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 17 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:438254
Ravnjak B. Biofortifikacija lisnatog povrća selenom uz primjenu nanobiotehnologije [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2023 [cited 2025 January 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:438254
B. Ravnjak, "Biofortifikacija lisnatog povrća selenom uz primjenu nanobiotehnologije", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:438254