Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek Department of Plant Production and Biotechnology
Cite this document
Cerovac, T. (2023). Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371
Cerovac, Tomislav. "Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371
Cerovac, Tomislav. "Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371
Cerovac, T. (2023). 'Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 17 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371
Cerovac T. Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2023 [cited 2025 February 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371
T. Cerovac, "Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371