undergraduate thesis
Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija

Cerovac, Tomislav
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Cerovac, T. (2023). Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371

Cerovac, Tomislav. "Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371

Cerovac, Tomislav. "Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371

Cerovac, T. (2023). 'Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 20 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371

Cerovac T. Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2023 [cited 2024 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371

T. Cerovac, "Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371

Please login to the repository to save this object to your list.