završni rad
Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija

Cerovac, Tomislav
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Cerovac, T. (2023). Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371

Cerovac, Tomislav. "Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371

Cerovac, Tomislav. "Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371

Cerovac, T. (2023). 'Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 16.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371

Cerovac T. Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 16.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371

T. Cerovac, "Utjecaj vremena dozrijevanja na organoleptičku kvalitetu voćnih rakija", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:778371

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.