Senčić, Đ. & Samac, D. (2024). Kvaliteta organskoga svinjskog mesa. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 26.. (1.), 68-73. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:101217
Senčić, Đuro and Danijela Samac. "Kvaliteta organskoga svinjskog mesa." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 26., no. 1., 2024, pp. 68-73. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:101217
Senčić, Đuro and Danijela Samac. "Kvaliteta organskoga svinjskog mesa." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 26., no. 1. (2024): 68-73. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:101217
Senčić, Đ. and Samac, D. (2024) 'Kvaliteta organskoga svinjskog mesa', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 26.(1.), pp. 68-73. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:101217 (Accessed 19 November 2024)
Senčić Đ, Samac D. Kvaliteta organskoga svinjskog mesa. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2024 February 14 [cited 2024 November 19];26.(1.):68-73. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:101217
Đ. Senčić and D. Samac, "Kvaliteta organskoga svinjskog mesa", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 26., no. 1., pp. 68-73, February 2024. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:101217. [Accessed: 19 November 2024]