Professional paper - Professional paper
Kvaliteta organskoga svinjskog mesa
MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 26. (2024), 1.; 68-73. urn:nbn:hr:151:101217


Cite this document

Senčić, Đ. & Samac, D. (2024). Kvaliteta organskoga svinjskog mesa. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 26.. (1.), 68-73. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:101217

Senčić, Đuro and Danijela Samac. "Kvaliteta organskoga svinjskog mesa." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 26., no. 1., 2024, pp. 68-73. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:101217

Senčić, Đuro and Danijela Samac. "Kvaliteta organskoga svinjskog mesa." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 26., no. 1. (2024): 68-73. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:101217

Senčić, Đ. and Samac, D. (2024) 'Kvaliteta organskoga svinjskog mesa', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 26.(1.), pp. 68-73. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:101217 (Accessed 19 November 2024)

Senčić Đ, Samac D. Kvaliteta organskoga svinjskog mesa. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2024 February 14 [cited 2024 November 19];26.(1.):68-73. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:101217

Đ. Senčić and D. Samac, "Kvaliteta organskoga svinjskog mesa", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 26., no. 1., pp. 68-73, February 2024. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:101217. [Accessed: 19 November 2024]

Please login to the repository to save this object to your list.