Senčić, Đ. i Samac, D. (2024). Kvaliteta organskoga svinjskog mesa. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 26.. (1.), 68-73. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:101217
Senčić, Đuro i Danijela Samac. "Kvaliteta organskoga svinjskog mesa." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 26., br. 1., 2024, str. 68-73. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:101217
Senčić, Đuro i Danijela Samac. "Kvaliteta organskoga svinjskog mesa." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 26., br. 1. (2024): 68-73. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:101217
Senčić, Đ. i Samac, D. (2024) 'Kvaliteta organskoga svinjskog mesa', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 26.(1.), str. 68-73. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:101217 (Datum pristupa: 07.10.2024.)
Senčić Đ, Samac D. Kvaliteta organskoga svinjskog mesa. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 14.02.2024. [pristupljeno 07.10.2024.];26.(1.):68-73. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:101217
Đ. Senčić i D. Samac, "Kvaliteta organskoga svinjskog mesa", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 26., br. 1., str. 68-73, Veljača 2024. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:101217. [Citirano: 07.10.2024.]