Senčić, Đ., Samac, D. & Baban, M. (2020). Nutritivna vrijednost svinjskog mesa s aspekta sadržaja i sastava intramuskularne masti. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 22.. (2.), 153. doi: 10.31727/m.22.2.2
Senčić, Đuro, et al. "Nutritivna vrijednost svinjskog mesa s aspekta sadržaja i sastava intramuskularne masti." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 22., no. 2., 2020, p. 153. https://doi.org/10.31727/m.22.2.2
Senčić, Đuro, Danijela Samac and Mirjana Baban. "Nutritivna vrijednost svinjskog mesa s aspekta sadržaja i sastava intramuskularne masti." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 22., no. 2. (2020): 153. https://doi.org/10.31727/m.22.2.2
Senčić, Đ., Samac, D. and Baban, M. (2020) 'Nutritivna vrijednost svinjskog mesa s aspekta sadržaja i sastava intramuskularne masti', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 22.(2.), p. 153. doi: 10.31727/m.22.2.2
Senčić Đ, Samac D, Baban M. Nutritivna vrijednost svinjskog mesa s aspekta sadržaja i sastava intramuskularne masti. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2020 April 01 [cited 2024 November 19];22.(2.):153. doi: 10.31727/m.22.2.2
Đ. Senčić, D. Samac and M. Baban, "Nutritivna vrijednost svinjskog mesa s aspekta sadržaja i sastava intramuskularne masti", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 22., no. 2., p. 153, April 2020. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:483878. [Accessed: 19 November 2024]