Senčić, Đ., Samac, D. i Baban, M. (2020). Nutritivna vrijednost svinjskog mesa s aspekta sadržaja i sastava intramuskularne masti. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 22.. (2.), 153. doi: 10.31727/m.22.2.2
Senčić, Đuro, et al. "Nutritivna vrijednost svinjskog mesa s aspekta sadržaja i sastava intramuskularne masti." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 22., br. 2., 2020, str. 153. https://doi.org/10.31727/m.22.2.2
Senčić, Đuro, Danijela Samac i Mirjana Baban. "Nutritivna vrijednost svinjskog mesa s aspekta sadržaja i sastava intramuskularne masti." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 22., br. 2. (2020): 153. https://doi.org/10.31727/m.22.2.2
Senčić, Đ., Samac, D. i Baban, M. (2020) 'Nutritivna vrijednost svinjskog mesa s aspekta sadržaja i sastava intramuskularne masti', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 22.(2.), str. 153. doi: 10.31727/m.22.2.2
Senčić Đ, Samac D, Baban M. Nutritivna vrijednost svinjskog mesa s aspekta sadržaja i sastava intramuskularne masti. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 01.04.2020. [pristupljeno 19.11.2024.];22.(2.):153. doi: 10.31727/m.22.2.2
Đ. Senčić, D. Samac i M. Baban, "Nutritivna vrijednost svinjskog mesa s aspekta sadržaja i sastava intramuskularne masti", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 22., br. 2., str. 153, Travanj 2020. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:483878. [Citirano: 19.11.2024.]