Kralik, Z. & Lovreković, M. (2018). Utjecaj hranidbe na kvalitetu i obogaćivanje jaja funkcionalnim sastojcima. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 20.. (1.), 58-65. doi: 10.31727/m.20.1.2
Kralik, Zlata and Matea Lovreković. "Utjecaj hranidbe na kvalitetu i obogaćivanje jaja funkcionalnim sastojcima." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 20., no. 1., 2018, pp. 58-65. https://doi.org/10.31727/m.20.1.2
Kralik, Zlata and Matea Lovreković. "Utjecaj hranidbe na kvalitetu i obogaćivanje jaja funkcionalnim sastojcima." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 20., no. 1. (2018): 58-65. https://doi.org/10.31727/m.20.1.2
Kralik, Z. and Lovreković, M. (2018) 'Utjecaj hranidbe na kvalitetu i obogaćivanje jaja funkcionalnim sastojcima', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 20.(1.), pp. 58-65. doi: 10.31727/m.20.1.2
Kralik Z, Lovreković M. Utjecaj hranidbe na kvalitetu i obogaćivanje jaja funkcionalnim sastojcima. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2018 February 19 [cited 2024 October 12];20.(1.):58-65. doi: 10.31727/m.20.1.2
Z. Kralik and M. Lovreković, "Utjecaj hranidbe na kvalitetu i obogaćivanje jaja funkcionalnim sastojcima", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 20., no. 1., pp. 58-65, February 2018. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:739293. [Accessed: 12 October 2024]