Znanstveni rad - Pregledni rad
Utjecaj hranidbe na kvalitetu i obogaćivanje jaja funkcionalnim sastojcima
MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 20. (2018), 1.; 58-65. https://doi.org/10.31727/m.20.1.2

Kralik, Zlata; Lovreković, Matea

Citirajte ovaj rad

Kralik, Z. i Lovreković, M. (2018). Utjecaj hranidbe na kvalitetu i obogaćivanje jaja funkcionalnim sastojcima. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 20.. (1.), 58-65. doi: 10.31727/m.20.1.2

Kralik, Zlata i Matea Lovreković. "Utjecaj hranidbe na kvalitetu i obogaćivanje jaja funkcionalnim sastojcima." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 20., br. 1., 2018, str. 58-65. https://doi.org/10.31727/m.20.1.2

Kralik, Zlata i Matea Lovreković. "Utjecaj hranidbe na kvalitetu i obogaćivanje jaja funkcionalnim sastojcima." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 20., br. 1. (2018): 58-65. https://doi.org/10.31727/m.20.1.2

Kralik, Z. i Lovreković, M. (2018) 'Utjecaj hranidbe na kvalitetu i obogaćivanje jaja funkcionalnim sastojcima', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 20.(1.), str. 58-65. doi: 10.31727/m.20.1.2

Kralik Z, Lovreković M. Utjecaj hranidbe na kvalitetu i obogaćivanje jaja funkcionalnim sastojcima. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 19.02.2018. [pristupljeno 14.12.2024.];20.(1.):58-65. doi: 10.31727/m.20.1.2

Z. Kralik i M. Lovreković, "Utjecaj hranidbe na kvalitetu i obogaćivanje jaja funkcionalnim sastojcima", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 20., br. 1., str. 58-65, Veljača 2018. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:739293. [Citirano: 14.12.2024.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.