Kralik, Z., Kralik, G., Grčević, M., Zelić, A. & Cimerman, E. (2018). Povećanje sadržaja omega-3 masnih kiselina u mesu brojlera. In V. Rozman, (Ed.), Z. Antunović, (Ed.), 53. hrvatski i 13. međunarodni simpozij agronoma: zbornik radova (pp. 464-468). Osijek: Poljoprivredni fakultet. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334556
Kralik, Zlata, et al. "Povećanje sadržaja omega-3 masnih kiselina u mesu brojlera." 53. hrvatski i 13. međunarodni simpozij agronoma: zbornik radova, edited by Vlatkaf Rozman, edited by Zvonko Antunović, Poljoprivredni fakultet, 2018, pp. 464-468. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334556
Kralik, Zlata, Gordana Kralik, Manuela Grčević, A. Zelić and E. Cimerman. "Povećanje sadržaja omega-3 masnih kiselina u mesu brojlera." In 53. hrvatski i 13. međunarodni simpozij agronoma: zbornik radova, 464-468. Osijek: Poljoprivredni fakultet, 2018. Accessed 2024 November 22. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334556
Kralik, Z., et al. (2018) 'Povećanje sadržaja omega-3 masnih kiselina u mesu brojlera', in Rozman, V. (ed.), Antunović, Z. (ed.), 53. hrvatski i 13. međunarodni simpozij agronoma: zbornik radova, Poljoprivredni fakultet, Osijek, pp. 464-468. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334556 (Accessed 22 November 2024)
Kralik Z, Kralik G, Grčević M, Zelić A, Cimerman E. Povećanje sadržaja omega-3 masnih kiselina u mesu brojlera. In: V. Rozman, ed., Z. Antunović, ed. 53. hrvatski i 13. međunarodni simpozij agronoma: zbornik radova. Osijek: Poljoprivredni fakultet; 2018. Pp. 464-468. [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334556
Z. Kralik, G. Kralik, M. Grčević, A. Zelić and E. Cimerman, "Povećanje sadržaja omega-3 masnih kiselina u mesu brojlera", 53. hrvatski i 13. međunarodni simpozij agronoma: zbornik radova, V. Rozman and Z. Antunović, Eds. Osijek: Poljoprivredni fakultet, 2018. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334556 [Accessed: 22 November 2024]