master's thesis
Čimbenici koji utječu na sadržaj intramuskularne masti u mesu svinja

Galinec, Zvonimir
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Animal Production and Biotechnology

Cite this document

Galinec, Z. (2024). Čimbenici koji utječu na sadržaj intramuskularne masti u mesu svinja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:321494

Galinec, Zvonimir. "Čimbenici koji utječu na sadržaj intramuskularne masti u mesu svinja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:321494

Galinec, Zvonimir. "Čimbenici koji utječu na sadržaj intramuskularne masti u mesu svinja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:321494

Galinec, Z. (2024). 'Čimbenici koji utječu na sadržaj intramuskularne masti u mesu svinja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 23 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:321494

Galinec Z. Čimbenici koji utječu na sadržaj intramuskularne masti u mesu svinja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2024 [cited 2025 April 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:321494

Z. Galinec, "Čimbenici koji utječu na sadržaj intramuskularne masti u mesu svinja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:321494

Please login to the repository to save this object to your list.